Grote Collectie

Kweekbedden & Kweektafels

Home > Kweekbedden & Kweektafels

KWEEKBAK WILGENTENEN

Met deze kweekbak van wilgentenen heeft u een mini-moestuin gemaakt van natuurlijke wilgen. In de kweekbak is een folie van polyethyleen aangebracht om de kweekaarde bijeen te houden.Afmetingen: 50 x 20 x 25 cm (lxbxh)

Dit kost slechts 24.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

KWEEKBAK WILGENTENEN HOOG

Met deze kweekbak van wilgentenen heeft u een mini-moestuin gemaakt van natuurlijke wilgen. In de kweekbak is een folie van polyethyleen aangebracht om de kweekaarde bijeen te houden.Afmetingen: 40 x 40 x 50 cm (lxbxh)

Dit kost slechts 30.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

KWEEKBAK WILGENTENEN LAAG

Met deze kweekbak van wilgentenen heeft u een mini-moestuin gemaakt van natuurlijke wilgen. In de kweekbak is een folie van polyethyleen aangebracht om de kweekaarde bijeen te houden.Afmetingen: 100 x 100 x 25 cm (lxbxh)

Dit kost slechts 45.95 Euro
Klik hier om te bestellen!

NATURE KWEEKTAFEL

Met deze kweektafel op poten kunt u gemakkelijk een mini-moestuin maken op iedere gewenste plek in de tuin of op het terras.De kweektafel is gemaakt van vurenhout klasse 3 (met FSC gemengde behandeling) en is voorzien van een vliesdoek om de kweekaarde...

Dit kost slechts 105.00 Euro
Klik hier om te bestellen!

ROYAL WELL PLANTER ON WHEELS

DeĀ  Planter-On-Wheels is uitermate geschikt voor hobbykwekers die graag op stahoogte werken, dankzij een prettige werkhoogte van 94 cm.Deze kweektafel kan zowel in de kas als buiten de kas worden geplaatst en gebruikt. Op die manier zijn verse groenten...

Dit kost slechts 199.00 Euro
Klik hier om te bestellen!